20091214

Teknik trafik level Master Kami Blogger


ni adalah entri pertama untuk cabaran master kami blogger

Laporan ringkas perjalanan anda pada level 1

ni jer dapat aku lapor kan untuk level 1

level 1 incompleted coz lambat join. then masa tu memang bz. so aku teruskan jugak untuk level 2. tak tau la masih releven posting nih lagi atau tidak.. eden torai yo lah..

Teknik-teknik anda menarik Trafik pada level 1

disebabkan level 1 incompleted so tak de la trafik untuk tarik user. so aku list kan teknik untuk menarik trafik pada level atau post yang akan datang.

teknik-teknik

:: upadate pada profil facebook ::
:: post shout out pada facebook ::
:: post shout out pada friendster ::
:: lakukan blog walking dan tinggalkan pesanan pada ruangan chat ::
:: lakukan blog walking dan tinggalkan komen korang pada entri mereka ::
:: join beberapa forum dan invite mereka ::
:: update status pada yahoo messenger :
:: send messege pada semua list dalam ym ::
:: paksa adik-beradik komen..haha.. ::
:: update twitter ::
:: send messege pada yahoo group ::
:: post artikel yang menarik ::

Sokong aku dengan drop kan komen korang sebanyak mungkin

40 comments:

detektif cyber said...

buat baik-baik bro...

detektif cyber said...

aq sokong ko......biar menang wo...nnti belanja aku..

detektif cyber said...

dont giveup..aq dh giveup dh.tapi ko buat betul2

detektif cyber said...

kalau perlukan koment kasi tau aq..hohooh

detektif cyber said...

tak sangka aq sepul buat contest hohoho

wan said...

yew..sepul go ahead...

wan said...

kalau dpt hadih belanje tuh...

wan said...

teknik ko memang berkesan...

wan said...

kalau plkn pertolongn panggil aq

wan said...

lawan yang lain2lain tuh...

detektif cyber said...

punyew lah bertimbun-timbun aq komen

detektif cyber said...

kalau menang jgn lupa aq

detektif cyber said...

aq je ke yang comeant kat ko nie

detektif cyber said...

buat baik baik

detektif cyber said...

i support u alik belakang..

detektif cyber said...

kasi menang

detektif cyber said...

ko dh keje asal main contest lagi??tapi but baik2

detektif cyber said...

gjn putus asa..hohooh

detektif cyber said...

jgn pulk but contest ni sekerat jln(mcm aku)tak lrt dh nak but..bkn seang

detektif cyber said...

hoohoho...tak cari org lain lagi ke tuk koment

wan said...

ko ksi tau ah diorang psl ko but contest ni di chat box diorang..buat bnyk2

detektif cyber said...

biar meanng tuh..

detektif cyber said...

kalau prlukn suppor aq leh ksi.

detektif cyber said...

bila abis tempoh contest nie

detektif cyber said...

aq msuk contest yag lain..punyew

detektif cyber said...

lbih senang dri contest fcu ni

detektif cyber said...

dah ah..aq pun penat nak comment kt ko

detektif cyber said...

yang penting bila dpt hadih kasi aq skit..hohootak nak pon tak pew..

detektif cyber said...

buat baik dan btul baik

detektif cyber said...

ko cuba but mcm ni...kalu u coment i sebanyak 21 kali i pon akn clik u punye nuff 21 kali jugk ape mcm...ko kene reatif sikit bro..baru org nak coment..apalah..

detektif cyber said...

buat ayat kreatif sikit untuk tarik perhatian org tuk coment...

detektif cyber said...

kalau perlukan lagi call me...

wan said...

gn malu..nak suruh aq komen

wan said...

buat btul sepul..gajn cpt mengalah mcm aku

wan said...

apa mcm dh cukup ke komen ni

detektif cyber said...

besar2 ko pon nak main contest lagi kew..hohoho yg pnting but betul2

detektif cyber said...

jadi yg terhebat

-N e Y r A- said...

banyak nya komen! jeles. hahaha. good luck. korang..dtg blog aku jugak! :P http://babyeyra.blogspot.com/

♥akukahmilikmu®♥ said...

gud luck untuk u k...chaiyok!!chaiyok..

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Hi..Xyncaholic!Gd Luck,okey!!
:) Saya sokong kamu!

Anda juga mungkin meminati :

Related Posts with Thumbnails

follow me