20091222

teknik & tips internet marketing


teknik & tips internet marketing melalui facebook, myspace dan twitter


~ bina profil yg rngkas dan profesional
~ tambah rakan secara bersistematik
~ selalu di kemaskini
~ membuat post yg menarik
~ muat naik gambar dan video
~ beri komen pada news feed
~ rajinkan diri buat post pada wall rakan-rakan
~ mencipta group
~ menjual produk ataupon perkhidmatan
~ dapatkan komen dan testimoni dari pelanggan
~ dan akhirnya jana wang

~ bina profil yg menarik
~tambah seberapa bnyk kawan
~ pendekkan link menggunakan adjix, tinyurl dan lain2
~ sentiasa kemaskini
~gunakan twitter widget bg memaksimumkan penggunaan
~ bina keyakinan dan kepercayaan
~ jual produk dan perkhidmatan
~ dan akhirnya jana wang

~ bina profil yg menarik
~ sentiasa dikemaskini perkembangan
~ daftar dengan MsMasyuk.com
~ tambah kawan
~ beri komen
~ hantar buletin
~ bina keyakinan dan kepercayaan
~ jual produk atau perkhidmatan
dan akhirnya jana wang

selamat mencuba. aku pon baru berjinak-jinak dalam internet marketing dengan cara yg btol. dulu slalu gak join tapi semua gagal. nak buat camner kan..info kat atas tu aku dapat dari buku bertajuk internet marketing dengan facebook, myspace.com dan twitter hasil tulisan Ahmad Fadzli Fauzi | Hanifah Sazali. korang nak baca lebih lanjut leh dapat kan kat kedai buku berhampiran anda..heheh..

6 comments:

Sharinginfoz said...

memang bagus tips.. bosan2 singgah le

F I T said...

betul3! twitter dan fb memang byk bantu nk promote blog...heh!

xyncaholic said...

tol tu FIT..

nizaa said...

alamak..baru ada twitter daa...

F I T said...

twitter ni best sbb leh link kat byk tempat cam fb,blog..skali update kt twitter, smua tempat dapat..tu yg best tu!

xyncaholic said...

oh ye ker..br nak explore twitter ni..byk g tak tau..

Anda juga mungkin meminati :

Related Posts with Thumbnails

follow me