20100108

kejutan 2010

salam 1Malaysia. walaupun tidak berjaya dalam contest new year giveaway, tetapi masih lagi mendapat kejutan tahun baru walaupun telah hampir 2 minggu berlalu. nak kata gembira tu tak, teruja tu ade la sket, melompat keriangan tu jauh sekali walaupon kejutan itu aku rasa amat mahal dan juga berharga.

cerita banyak pon tak guna. kabel fiber optik kat server makmal ni putus kene gigit tikus. hakhak. takde bukti tetapi sapa lagik yg nak gigit bende2 cam gitu. hoho. bersepah tikus kat atas siling ni. actually fiber ni kegunaan Pusat Kegiatan Guru yg menumpang di bangunan sekolah aku. disebabkan jauh dari server, fiber optik digunakan. buat masa ni memang PKG tak dapat nak guna talian internet. makmal-makmal yg lain masih menggunakan cat5e. so hanya talian di PKG sahaja yg bermasalah. disebabkan perkara itu, aku serahkan semua kepada pegawai PKG handle ini problem. hakhak.



tikus oh tikus kenapa ko suka gigit kabel,wayar dan sewaktu dengannya


p/s : sebelum ni wayer cctv pon ko makan ek. aku sambung ko putus kan balik. dapat tangkap aku rebus buat sup.

11 comments:

Aidi-Safuan said...

euwww...sanggup ke makan sup tikus? huhu

xyncaholic said...

aku rebus wat sup jer.
tak kata aku nak makan..
hakhak..
sapa nak aku bg..ahaha

Sharinginfoz said...

biasalah kan tak ada kerja pulak si tikus ni...

Petrol Tanpa Subsidi-RM2.10????

Nak Gelak Ke Tak????

enyheartsdiamond said...

hahahaha..
klaka la intro u :)

IyouweBlog.com said...

haha...tikus....
nang this to read about sweet wedding with cupcakes....

suraya said...

fiber optic cable, mahal kot nk ganti blk~~ -_-"

smbelih la tkus tu sume heheh

amirah said...

umah sewa ak jd tempat laluan tikus-tikusan..
jum r wat sup
haha

Dak Wan said...

Tempat teman plak, habis wayar letrik digigitnya... cinabeng btol ah...

hans said...

tangkap seekor tikus dapat RM1 dkt selangor
haha

Aie Seifer said...

tikus2 tuk dilelong..haha

xyncaholic said...

mahal tu sekor sehengget..
tukar profesion pasni jadik penangkap tikus..hakhak.

Anda juga mungkin meminati :

Related Posts with Thumbnails

follow me