20121214

Harimau kena pijak

Tewas. Apa nak dikatakan dengan permainan sebegitu rupa. Ketinggalan dengan kelebihan jaringan tempat lawan. Tapi main serupa dah leading 3-0 pada separuh akhir pertama. Kemon lah. 

Tolonglah jangan jadikan kad merah keatas Fadhli Shas alasan kekalahan Harimau Malaya. Harimau akan menjadi semakin ganas jika dicederakan. Mana semangat Harimau Malaya yang di bawa.

Reff kene maki jangan haraplah nak tutup kesalahan dan kepincangan permainan anda. Moral down?? apa guna kapten kalau tak boleh nak naik kan semangat rakan sepasukan kalau moral pasukan dah down. Kapten pass bola ke laut. Dribble tak pandai. Tak kan nak harapkan free kick jer. Bekham pon tak reti nak dribble. Tapi, ada tapi nya. Free kick superb. Passing dengan crossing superb.

Jangan nak kata lah tak patut nak membandingkan beliau dengan Beckham. Abis nak bandingkan dengan siapa?? bila nak maju. Lilitan kapitan itu sudah boleh dilucutkan.

Tahniah Farizal Marlias. Walaupon bolos dua gol. Tapi anda berjaya menafikan kemenangan besar Thailand. Apek anda kene bersabar. Anda pernah menjadi pujaan. Tapi buat masa ini tidak lagi. Tumpu kan perhatian pada Leuniey dulu. 

Farizal tolong jangan termakan dengan pujian. Anda juga pernah di kritik semasa friendly dengan Thailand sebelum AFF. Usaha lagi agar position anda dikekalkan.

Amar Rohidan .............................................................................................

Malas nak bebel panjang memandangkan Arsenal juga tewas kepada Bradford. Bangang Abadi.

No comments:

Anda juga mungkin meminati :

Related Posts with Thumbnails

follow me