20110427

:: Double Line ::

Assalamualaikum. terasa nak menulis hari ni. "Double line" ni bukan nye garisan kat atas jalan. kalau atas jalan double line ni tak boleh nak memotong. Double line ini memang ditunggu-tunggu oleh pasangan yang telah berumah tangga. sesiapa yg dah berumahtangga tu pasti tahu apa maksudnya kan. 

1 tahun 8 bulan menunggu akhirnya rezki itu berpihak kepada kami. Alhamdulillah.. takde apa lagi yang boleh diucapkan apabila mengetahui isteri ku hamil. tak tergambar perasaan gembira tu. Dua kali test UPT tapi satu line samar samar. harapan masih ada tapi hati tidak puas selagi tak mendapat pengesahan doktor. Akhir nya keesokan hari nya aku mendapat pengkhabaran gembira dari isteri ku setelah die mendapatkan pengesahan dari doktor.

Bersyukur kehadrat tuhan kerana memberi peluang kepada kami untuk merasai menjadi ibu dan bapa. Alhamdulillah. Sebelum ini hanya melihat, membaca saja update dari ibu ibu mengandung di facebook. selepas ini kami akan merasai pengalaman yg menguja kan itu. menghitung hari demi hari hingga lahir nya seorang insan ke dunia ini. tidak sabar menanti saat tersebut. Ya Allah beri kan lah kekuatan, kesihatan tubuh badan, kesempurnaan terhadap rezki yang kau kurnia kan kepada kami. Amin Amin Ya Allah..

No comments:

Anda juga mungkin meminati :

Related Posts with Thumbnails

follow me